A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Harry herceg megtörte a hat hónapja tartó csendet: felhívta Károly királyt


Korábban többször is összekülönböztek a házaspár királyi családból való kilépése miatt 

Harry herceg kedden, november 14-én végre felhívta az édesapját, hogy gratuláljon a születésnapjára. Fél éve nem beszéltek egymással. A király a menyével, Meghan Makle-lel is váltott pár szót – számolt be a Life.hu

Harry és édesapja, Károly király áprilisban, a koronázás előtt beszélt egymással utoljára. A herceg azóta többször is járt az Egyesült Királyságban, de nem találkozott a családjával, ezért is nagy lépés tőle, hogy felemelte a telefont. Sajtóértesülések szerint a beszélgetés barátságos és szívélyes volt. Károly nagyon elfoglalt, de szereti a fiát és az unokáit, sosem tenné meg, hogy nem fogadja hívásukat a születésnapján – írták.

A The Sun azt írja, Harry és édesapja között azért szünt meg a kommunikáció, mert korábban többször is összekülönböztek a házaspár királyi családból való kilépése miatt, illetve pénzügyekben sem értettek egyet. A Netflix-dokumentumfilm és Harry könyvének megjelenése után Camilla királyné és Vilmos herceg is azt szorgalmazta, hogy Károly ne tartsa a kapcsolatot kisebbik fiával és annak családjával. Károly ennek ellenére azt mondta, nyitva áll az ajtó Harry előtt, szívesen látja minden alkalommal, amikor Angliába látogat. Ezt igazolja az is, hogy a tegnapi telefonbeszélgetés során apa és fia megállapodtak abban, hogy hamarosan újra felhívják egymást.

„Még hosszú út áll előttük, hogy az évek alatt kialakult helyzetet helyrehozzák. A Netflix sorozatban valamint a Tartalék című könyvben elhangzott vádak által okozott mély sebeket nem gyógyítja meg egy telefonhívás” – mondta a lapnak egy informátor.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések