A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fidesz: A dollárbaloldalt csak a hatalom megszerzése érdekli


A dollárbaloldalt csak a hatalom megszerzése érdekli és ezért bármit képes megtenni – reagált a Demokratikus Koalíció sajtótájékoztatójára az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a Fidesz.


Az a dollárbaloldal követel most európai béreket, amelynek éppen az árnyékpénzügyminisztere nem rég még a minimálbéremelés ellen érvelt, és támadta a kormány reálbérnövelési terveit – tartalmazza a közlemény.

Mint írták: „Gyurcsányék” most is egyértelműen bizonyítják, hogy a fizetésemelés ellen vannak, és félre akarják vezetni a magyar embereket csak azért, hogy hatalomra kerüljenek. A „gyurcsányi politika” azonban egyszer már megmutatta az igazi oldalát, és tudjuk, hogy azóta sem változtak semmit.

„A Fidesz–KDNP viszont teljes mértékben támogatja Magyarország kormányát, hogy mindig, minden körülmények között meg kell védeni a magyar embereket, és a magyar emberek munkahelyeit még ilyen nehéz gazdasági helyzetben, háborús időkben is” – fogalmazott közleményében a nagyobbik kormánypárt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések