A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fia árulta el Zámbó Jimmy szívbemarkoló titkát


Fia egy kedves emlékét osztotta meg


Jimmy legidősebb fia, Zámbó Krisztián a Csepeli temetőben tette tiszteletét apja sírjánál, ahol a mai napig több százan látogatják meg Jimmyt. A Király családtagjai nehezen küzdenek meg az előadó hiányával, ám Krisztiánnak egy kedves, megható emlék segít a feldolgozásban – számolt be a Naphíre.

Krisztián nem tagadja, hogy az énekes nem volt könnyű ember, ám próbált a gyermekeinek mindenben segíteni és jó apa lenni, ehhez fűződik Krisztián emléke is. Mivel a Király sokat volt távolt otthonától a fellépések miatt, ezért egy dalt írt a fiához Kisfiam címmel. Krisztián erről így írt egy Instagram-posztban: „9 éves kisfiú voltam és édesapám megírta ezt a dalt azért, mert nagyon messze voltunk egymástól – írja az NLC.

„Azt mondta apu, hogy este 22:00 nézzek fel a csillagokra és abban az időben még ha messze is van tőlem, mondjam a csillagoknak, hogy jó éjszakát édes apucikám és abban a pillanatban Ő is azt mondta... jó éjt Drága kisfiam" – írja bejegyzésében Krisztián.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések