A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Előbb elaludt a momentumos képviselő, aztán a haját szagolgatta - videó


Sebők Éva, Gyurcsány ifjúsági tagozatának, a Momentumnak az egyik parlamenti képviselője a saját haját szagolgatta az Országgyűlésben a felszólalások alatt. Ő volt az a képviselő, aki korábban egy testületi ülésen elaludt.

„A momentumos Sebők Éva nem a felszólalásokkal volt elfoglalva a parlamentben" – fogalmazott Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a Facebook-oldalán. A bejegyzés mellé csatolt videóban az látható, hogy a baloldali politikus a haját csavargatja és szagolgatja, hosszan néz maga elé, miközben felszólalások hangzanak el az Országgyűlésben.


Nem ez az első alkalom, amikor Sebők Éva feltűnően máshol járt egy-egy politikai eseményen. Tavaly szeptemberben a Momentum politikusa elaludt, amikor Orosházán – ahol korábban önkormányzati képviselő volt – részt vett egy képviselő-testületi ülésen, amin az energiavészhelyzetről tárgyaltak - írta a Magyar Nemzet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések