A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Előadás közben szakadt le az ujja a magyar színésznek


Besenczi Árpád csúnya színházbalesetet szenvedett pénteken, az Indul a Bakterház című előadás során. A művész jeggyűrűje ugyanis beleakadt a díszlet egyik csavarjába, ami leszakította az ujját. Besenczei hétéves fia is végignézte a szörnyű jelenetet. 

Újabb csúnya színházi baleset: a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház Indul a bakterház című előadása szakadt félbe pénteken. A színész-igazgató, Besenczi Árpád jegygyűrűje az egyik jelenetben beleakadt egy csavarba, a díszlet pedig letépte a művész fél ujját.

A színész hétéves fia, Zsongor – aki szintén játszik a darabban –, végignézte, amint az édesapja a színfalak mögött összeesik a fájdalomtól.

Ahogyan futottam ki a színpadról, valószínű, hogy nem ott kapaszkodtam meg a kezemmel, mint az eddigi tizenhét alkalommal sértetlenül, így a gyűrűs ujjam beakadt egy csavarba. Ahogy mentem tovább, láttam, hogy az ujjam ottmaradt, és azt is érzékeltem, hogy nagy a baj. A fiam is látta a padlásról. Nagyon rosszul lettem hirtelen, és mondtam az ügyelőnek, hogy húzzák be a függönyt, mert leszakadt az ujjam. Először nem értette, mert szólt a zene, de észrevette, hogy spriccel a vér, és akkor behúzták a függönyt 

– mesélte Besenczi a zaol.hu-nak.

A Hevesi színház igazgatóját még péntek este megműtötték, ám az ujját – amelynek leszakadt részét jegelve vitték a színész után – nem sikerült megmenteni, annyira összeroncsolódott. Besenczi vasárnap már a ZegaSztár tehetségkutatóján látta el a zsűrielnöki feladatait, ezért aznap nem értük el, a feleségét, az Echo TV egykori munkatársát, Nagy Kornéliát azonban igen. Ő elárulta, hogy a férje a körülményekhez képest jól van.

 Szombaton nagy fájdalmai voltak, valószínűleg elmúlt az adrenalin hatása. Ezt leszámítva jól viseli a történteket, bár most még sok mindenben segítségre szorul, tegnap például én vágtam össze az ételét neki. Televíziósként én is, színészként ő is valamilyen szinten a testünkből élünk, ezért nyilván megviseli őt ez a helyzet, ám nem csinál belőle komoly hiúsági kérdést. Már említette, hogy esetleg ujjimplantátummal lehetne helyettesíteni a hiányzó ujjpercet és akkor szinte észrevehetetlen lesz a hiány – mesélte a Blikknek Kornélia.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések