A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy szóval semmisítette meg Kövér László Jámbor Bandit


Antifa-bandi beégett.

Jámbor András: – Képzeljük el, hogy vadállatok támadnak Magyarországra: oroszlánok, vadkanok, hiúzok, farkasok…

Kövér László: – … vagy antifák – vetette közbe a házelnök, akinek bekapcsolva maradt a mikrofonja. 

Jámbor András: – Az egyik oroszlán Rétvári államtitkár urat megmarja, az egyik vadkan megsebez mondjuk engem…

Az alábbi felütéssel indult Jámbor András (Párbeszéd) napirend előtti felszólalása. Az állatos analógiájára támaszkodva azt javasolta a kormánypártoknak, hogy ha meg akarják védeni a szuverenitást, akkor ne csak saját hatalmukat védjék, hanem forduljanak a népszuverenitás felé. Közölte, támogatja azt a javaslatot, hogy a külföldi támogatásokat kitiltsák a magyar politikából, de akkor mindenféle tőkeérdek-beavatkozást tiltsanak meg.

Szerinte egy dolgozó magyar embernek a nap végén mindegy, hogy Mészáros Lőrinc vagy egy amerikai cég zsákmányolja ki. Szerinte sérti például a népszuverenitást ha egy nagyvállalkozó jachtján pihen Szijjártó Péter külügyminiszter, vagy Orbán Viktor miniszterelnök ugyanennek a nagyvállalkozónak a repülőgépén utazik, majd utána ez a vállalkozó állami szerződéseket kap. Ide sorolta a végrehajtói törvényt vagy az alacsony bérekre épülő a fideszes gazdasági modellt.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a képviselő összekeverte a nemzeti szuverenitás és a népszuverenitás kérdését.

Elmondta, az elmúlt időszakban milliárdos nagyságrendben érkeztek pénzek külföldről, hogy befolyásolják a választások kimenetelét, továbbá a magyar döntéshozatalt.

Az államtitkár szerint ezek a dollárok beépültek az ellenzéki pártok politikájába. Dömötör Csaba a külföldi pénzekkel magyarázta azt, hogy az ellenzéki pártok fegyvereket akartak küldeni a háborúba, támogatják a brüsszeli migrációs politikát, akadályozzák a Magyarországnak járó uniós források lehívását és támogatják Ukrajna uniós csatlakozását.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések