A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Céline Dion állapotáról szívszorító hírek érkeztek, már csak a csodában bízik az énekesnő


Céline Dion állapota nem javul. Az énekesnő lánytestvére, Claudette Dion elmondta, hogy nagyon nehéz időszakon mennek keresztül, de bíznak Céline felépülésében. 

Mint megírtuk, az énekesnő egy olyan ritka szindrómával küzd, amely az izmok merevségével jár, ami miatt énekelni sem tud a megszokott minőségben. 

Ezt nyilatkozta a testvére

Ez egy olyan betegség, amiről nagyon keveset tudunk

– nyilatkozta Claudette.

Vannak görcsök, és ezeket nem lehet kordában tartani. Tudod, vannak akik felugranak éjszaka gyakran a láb- vagy vádligörcs miatt? Kicsit ilyen, de minden izomban. Keveset tehetünk azért, hogy támogassuk, enyhítsük fájdalmát.

– tette hozzá, valamint elmondta, hogy Céline Dion a csodában bízik és abban, hogy az orvostudomány fejlődésével tudnak segíteni az állapotán.

A másik testvére ápolja

Néhány hete Claudette elmondta, hogy nővérük, Linda azóta Céline Las Vegasi otthonába költözött, hogy ápolja a beteg énekesnőt. Céline nagyon keményen dolgozik a gyógyulásáért, családja pedig a stagnáló betegsége ellenére továbbra is bízik abban, hogy állapota hamarosan javulni fog. Az énekesnőnek a turnéját is le kellett mondania, Magyarországon is koncertezett volna, ám kérdéses, hogy valaha visszatérhet-e a színpadra.

Ezt a nyilatkozatot tette közzé néhány hónapja Celine Dion

Nagyon sajnálom, hogy ismét csalódást okoztam nektek. Megszakad a szívem, de most az a legjobb, ha mindent lemondunk, amíg valóban készen nem állok arra, hogy visszatérjek a színpadra. Ígérem, nem adom fel! Alig várom, hogy újra láthassalak titeket!

– írta akkor az énekesnő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések