A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bősz Anett: a kormányoldalon a propaganda, az erőfitogtatás és a kirekesztés maradt


Bősz Anett, a DK kultúráért is felelős szivárványos főpolgármester-helyettese Facebook-oldalán reagált L. Simon László menesztésére a Magyar Nemzeti Múzeum éléről.

A gyurcsányista politikus szerint „L. Simon László menesztése a NER sötétedésének egy újabb mélysége.” Bősz azt írja, a menesztés üzenet „minden ellenszegülőnek”, azoknak is, akik ugyan egyszerre lépnek a hatalommal, de van külön véleményük.

A DK-s politikus úgy látja, az L.Simont menesztő miniszter Csák János „nem tett mást a kirúgással, mint hogy megüzente: itt egy percre sincs "félrelépés".

Bősz szerint nem számít a nemzetközi botrány, ami „egy könyvdaráló újfasiszta politikus” kezdeményezésére történt – utal a Mi hazánkos Dúró Dórára, aki elsőként támadta L. Simont, amiért az általa vezetett múzeumban egy olyan fotókiállítás is helyet kapott, melyen homoszexuális emberekről készült fotók is megtekinthetők.

Bősz azt írja, a kormányoldalon a propaganda, az erőfitogtatás és a kirekesztés maradt, „aki pedig nem lép egyszerre, estére pozíció nélkül találja magát”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések