A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Borzalom: keresztre feszítette, majd felgyújtotta barátnőjét, mert az szakított vele


Bátor tettnek köszönhetően menekült meg a nő a biztos halálból és kegyetlen exe karmai közül.


A 40 éves Okszana Kuzmenko szörnyű megpróbáltatásnak volt kitéve, miután véget vetett kapcsolatának a 32 éves Oleg Shcsegolikhinnel. Az exbarát nem viselte jól a szakítást, így borzalmas büntetést talált ki Okszananak. Az orosz Oleg egy autójavító műhelyben dolgozott, ott keresztre feszítette exét úgy, hogy egy fa deszkához szegezte, majd leöntötte benzinnel és felgyújtotta.

A férfi végül eloltotta a lángokat, így a nő életben maradt, de súlyos sérüléseket szenvedett. Oleg megparancsolta neki, hogy vigye el Asbest városába, ahol vélhetően meg akarta ölni, majd útközben elrejteni a holttestét egy erdőben. Oksana azonban meghozta azt a hihetetlenül bátor döntést, hogy szándékosan nekiütközött egy másik járműnek – ez a cselekedet megmenthette az életét. Volt szerelme elmenekült az autóból.

Az eset az oroszországi Jekatyerinburgban történt. A rendőrség a nőre szörnyű állapotban talált rá: súlyos égési sérüléseket állapítottak meg a felső végtagjain, a légútján, a nyakán, az arcán és a fenekén. A nő az intenzív osztályra került, a férfit pedig a rendőrség elfogta és őrizetbe vette. Emberölési kísérlet miatt indult büntetőeljárás.  

Barátai szerint a férfi eltitkolta előlük bűnöző múltját: Oleget korábban elítéltek lopásért és ittas vezetésért is – írja a The Sun.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések