A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bedő Dávidka beviszi az eutanáziért kűzdő Karsai Dánielt a parlamentbe



Karsai Dániel, a gyógyíthatatlan beteg alkotmányjogász a svéd-magyar kettős állampolgárságú momentumos Bedő Dávid meghívására érkezik a parlamentbe csütörtökön.

„Megvolt a nagy tárgyalás, a résztvevő pihen. Én mindig is az aktív pihenés híve voltam, úgyhogy holnap kora délután bemegyek a Parlamentbe” – jelentette be szerda este a Facebookon az eutanáziáért küzdő Karsai Dániel.

A gyógyíthatatlan ALS betegséggel diagnosztizált alkotmányjogász a momentumos, svéd-magyar kettősállampolgár Bedő Dávid meghívására érkezik az Országházba csütörtökön, aki napirend előtti felszólalásában beszélni fog az ügyéről.

Posztjában megköszönte a meghívást, valamint azt írta:

bármely más politikai erő invitálását ugyan így fogadtam volna.

Mint közölte, szívesen beszélne az ügyét nem támogató képviselőkkel is. Biztosítok mindenkit, hogy csak higgadt, a más véleményét tiszteletben tartó eszmecsere áll szándékomban – szögezte le Karsai friss bejegyzésében.

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett, és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta egy az Emberi Jogok Európai Bírósága előtt folyó per kapcsán az Igazságügyi Minisztérium (IM) kedden közleményben az MTI-vel.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések