A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Azahriah be is lépett a politikába, kezdésnek nekiment a Mi Hazánknak


Párizsban lefotózott Azahriah egy plakátot, majd „megköszönte” a Mi Hazánknak, hogy ilyen Magyarországon nincs.

„Kedves Mi Hazánk Mozgalom! Ezt a plakátot láttam Párizsban és szó szerint befostam, annyira lesokkolt, hogy ilyen felháborító plakát létezik. (…) Köszönöm nektek, hogy otthon ilyen nem fordulhat elő” – írta Azahriah az Instagram-sztorijában.

Az ominózus plakáton egy férfi látható, aki egy tütüt visel.

A zenész arra utalhatott a posztjában, hogy a Mi Hazánk politikusa, Dúró Dóra nemrég „feljelentette” a Magyar Nemzeti Múzeumban levő Nemzetközi Sajtófotó Kiállítást, mert a kiállítást 18 év alattiak is látogathatják, pár fényképen pedig az LMBTQ-közösséghez tartozók is láthatók. Márpedig ez a képviselő szerint sérti a kormány által gyermekvédelminek nevezett törvényt.

A bejelentés után Csák János, kulturális és innovációs miniszter úgy döntött, hogy 18 év alattiak nem nézhetik meg a kiállítást, azonban miután a múzeumnak nincs joga ahhoz, hogy igazoltassa a látogatókat, a gyakorlatban semmilyen követkeménye nem lett Dúró Dóra akciójának, azaz a gyerekek továbbra is bejutottak az épületbe. A múzeum igazgatója L. Simon László még meg is köszönte a Mi Hazánk képviselőjének tevékenységét, a főigazgató szerint ugyanis a hírverés miatt megugrott a látogatók száma.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések