A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Jobbik is önálló jelöltet állít Kamu Geri ellen


Nem lesz ellenzéki összefogás Budapesten. A Jobbik – Konzervatívok politikusa is bejelentkezik Karácsony Gergely helyére.

Főpolgármester-jelöltet indít a Jobbik – Konzervatívok – közölte az ellenzéki párt, a Magyar Nemzethez eljuttatott közleményében.

Z. Kárpát Dániel megerősítette:

holnap fogják bejelenteni a jelöltjüket, aki szavai szerint nem Karácsony Gergely lesz, önálló jelöltet állítanak.

A Jobbik – Konzervatívok alelnöke a Magyar Nemzetnek korábban elmondta: amennyiben indulnak a választásokon, nem terveznek összefogni semelyik baloldali párttal sem.

A Magyar Nemzet információi szerint a kiszemelt jelölt várhatóan maga Z. Kárpát Dániel lehet, aki a Jobbik erős emberének számít Budapesten és őt tartják a legalkalmasabbnak a párton belül is. 
A sajtóban felvetődött más lehetséges jelölt neve is, emlegették például Brenner Kolomant, illetve Staudt Gábort. Utóbbi azért jöhetett szóba, mert korábban többször volt a Jobbik főpolgármester-jelöltje.

Staudt Gábor azonban lapunknak úgy nyilatkozott: nincs tudomása arról, hogy a pártja őt jelölné, de szándékában sincs elvállalni egy ilyen pozíciót. Értesüléseink szerint Brenner Koloman azért eshet ki a lehetséges jelöltek listájáról, mert erős soproni kötődése miatt inkább a nyugat-magyarországi városban képzeli el a jövőjét a politikában. 

Z. Kárpát Dániel a Magyar Nemzet megkeresésére sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a személyével kapcsolatos információkat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések