A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A hamburgi repülőtéren még mindig egyezkednek a török túszejtővel


A hamburgi repülőtér továbbra is zárva marad a (török) fegyveres férfival kapcsolatos helyzet miatt.

A hamburgi repülőtér, ahol a jelentések szerint egy fegyveres férfi túszul ejtett egy 4 éves gyermeket, vasárnap reggel azt közölte honlapján, hogy a szövetségi rendőrség "intézkedései" miatt továbbra is zárva tart.

A hamburgi repülőteret szombat este lezárták és leállították a légi forgalmat "rendőri intézkedések" miatt. A város rendőrsége később közölte, hogy a kifutópályán nagyszabású műveletet hajtanak végre, amely előzetes tervek szerint túszejtéssel jár.

A fegyveres férfinál egy négyéves gyermek van - jelentette a Bild.

A rendőrség megjegyezte, hogy a lehetséges ok egy felügyeleti vita lehetett, a helyszínen jelenleg is dolgoznak a tárgyalók.


"A rendőrségi művelet folytatódik: a repülési tevékenységet határozatlan időre felfüggesztették. A nap folyamán járattörlések és késések lesznek... A rendőrség arra kéri az utasokat, hogy egyelőre ne jöjjenek a repülőtérre, a területet lezárták" - olvasható a repülőtér honlapján közzétett közleményben.

A férfi a Turkish Airlines utasszállító gépe mellett parkolt le, és bejelentette, hogy lányával Törökországba akar repülni, törökül akar kommunikálni a rendőrökkel.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések