A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zaharova: A Hamász képviselői moszkvai látogatásra érkeztek

A palesztin Hamász mozgalom képviselői Moszkvába látogatnak – közölte Maria Zaharova orosz külügyminisztérium szóvivője egy tájékoztatón.

"Azt is mondhatom és megerősíthetem, hogy az érintett palesztin mozgalom képviselői Moszkvában látogatnak. Ami a kapcsolatfelvételt illeti, további tájékoztatást adunk" - mondta.

Korábban a palesztin delegáció egyik forrása azt mondta a RIA Novosztyinak, hogy Moszkvába látogat a Hamász-küldöttség, Abu Marzook, a mozgalom Politikai Hivatalának tagja vezetésével.

Az orosz külügyminisztérium felszólította a feleket, hogy hagyják abba az ellenségeskedést. Mint Vlagyimir Putyin orosz elnök hangsúlyozta, a közel-keleti válság rendezése csak az ENSZ Biztonsági Tanácsa által jóváhagyott "kétállami" formula alapján lehetséges, amely egy független palesztin állam létrehozását irányozza elő az 1967-es határokon belül, Kelet-Jeruzsálem fővárossal.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések