A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vasvillával állt bosszút a főnökén egy siófoki férfi, amiért kirúgta


A Kaposvári Járási Ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntett és rongálás vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki egy vasvillát hajított ahhoz az autóhoz, amiben a korábbi munkáltatója mellett további három személy is utazott.


A vád szerint az ötvenes éveiben járó férfi már hosszabb ideje dolgozott és lakott a sértett tulajdonát képező Siófokhoz közeli tanyán. Alkoholfogyasztása miatt a munkavégzésében is egyre gyakrabban megjelenő problémák miatt a vádlottat 2022 szeptemberében elbocsátották és távozásra szólították fel. Ennek ellenére a férfi másnap visszatért a tanyára, ahol ittas állapotban szóváltásba keveredett a korábbi főnökével, a vita hevében pedig egy hatágú vasvillát is magához vett.
Hirdetés

Ezt a vasvillát az elkövető – az előző napon történt elbocsátása miatti dühéből – nem sokkal később nekidobta annak az autónak, amellyel a volt munkáltatója mellett még hárman közlekedtek a tanya területén. Bár a kocsiban utazók közül senki nem sérült meg, a gépjármű szélvédőjét cserélni kellett, így a vádlott több mint százezer forint kárt is okozott a cselekményével - írják az ügyészség honlapján.

A Siófoki Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a többszörösen büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő, élet és testi épség elleni bűncselekmények elkövetése miatt kiszabott korábbi büntetéséből nemrég szabadult férfival szemben végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések