A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ütlegelésig fajult egy kártyaparti Ebesen


A Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség vádat emelt a férfi ellen.


Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség az ellen az ebesi férfi ellen, aki összeszólalkozott ismerősével, majd dühében ököllel őt többször megütötte – olvasható az ügyészség hétfői közlésében.

A vádirat szerint 2022. október 24-én az esti órákban a vádlott egyik ismerősének lakásában tartózkodott, ahol jelen volt a sértett is. Valamennyien szeszes italt fogyasztottak, beszélgettek, majd később kártyázni kezdtek. 20 óra körüli időpontban már mindannyian ittas állapotba kerültek, és a kártyázás során a vádlott vitába keveredett a sértettel, majd a vádlott feldühödött, és többször megütötte ököllel a sértett fejét, aki rádőlt egy közelben lévő ágyra. A vádlott ezt követően is tovább ütötte a sértettet a mellkasán. Az indulatos férfit a helyszínen tartózkodók fogták le, hogy megakadályozzák a sértett további ütlegelését.

A sértettnek a bántalmazás következtében a fején keletkeztek 8 napon belül gyógyuló sérülései, azonban figyelemmel a sérült testtájékra, az ököllel történt ütlegelésre, a vádlott szándéka 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülés okozására irányult.

Az ügyben a nyomozást a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság folytatta le. A járási ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a járásbíróság a vádlottat elzárás büntetésre ítélje - írja a haon.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések