A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Holtan találtak rá a német lányra, akit elrabolt a Hamász


Hétfőn megtalálták az izraeli–német állampolgárságú Shani Louk holttestét, akiről mindenki azt hitte eddig, hogy élve rabolták el a Hamász palesztin terrorszervezet fegyveresei az izraeli terrortámadás közepette a reimi zenei fesztiválon.

Ahogy arról lapunk is beszámolt korábban, Louk a támadás napján megosztott felvételeken szerepelt, amint mozdulatlanul fekszik egy teherautó hátuljában, miután elrabolták és Gázába vitték a terroristák. A lánynak láthatóan több végtagja is eltört, testét többször is leköpték a Hamász katonái, miközben hatalmas parádé közepette vitték végig a tömegen.

Nem volt egyértelmű, hogy a videón életben van-e, bár Louk édesanyja később azt állította, hogy életben van, és egy gázai kórházban tartják fogva.

Shani még él, de súlyos fejsérüléssel kritikus állapotban van. Minden perc kritikus. Gyorsan kell cselekedni, és ki kell vinni Shanit a Gázai övezetből!

– nyilatkozta nemrég a Bild című német napilapnak Ricarda Louk, aki most kénytelen volt azt bejelenteni, hogy minden remény elveszett.

Egyelőre nem világos, hogy a korábbi jelentések, amelyek szerint Shanit életben tartották Gázában, tévesek voltak-e. Az sem világos, hogy hol találták meg a holttestét, és hogy visszaszállították-e már Izraelbe.

Édesanyja megrendülten nyilatkozott a sajtónak. Elmesélte, hogy bárhol járt is a lánya, mindig tartották a kapcsolatot,  minden nap beszéltek telefonon. A gyászoló anyuka felidézte a Hamász támadásának napját is. Utoljára akkor beszélt a lányával, amikor felhívta őt röviddel a rakétaeső kezdete után, és percekkel ezelőtt, hogy a sivatagi buliban gyilkolni kezdtek a Hamász terroristái. A lány azt mondta az anyjának, hogy még mindig a partin vannak, de éppen indulnak menedéket keresni. Mint kiderült, nem jártak sikerrel.

Big breaking

The German girl “Shani Louk” who was said to have been killed, stripped naked and paraded by Hamas is actually alive.

She was found alive in a Gazan hospital. Palestinians helped her, it is possible that she was shot by Israeli forces.

Listen to her mother… pic.twitter.com/hEXq93QH5D

— Kavish Aziz (@azizkavish) October 10, 2023

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések