A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ungár Péter: Karácsony történelmi bűnt követett el, Szabó Tímea és Gelencsér Ferenc ostobaságokat szokott ordibálni


Az LMP politikusa a Blikknek adott interjút, melyben nem zárta ki, hogy pártja jelöltet állít Karácsony ellenében.

Ungár Péterrel készített interjút a Blikk, a beszélgetésben természetesen előkerül, hogy az LMP-s politikus édesanyja Schmidt Mária. A családi ebédekről szóló kérdésre Ungár azt mondja, "annál, hogy valaki a vasárnapi ebédnél a fideszes anyja dörmögését hallgatja, nincs átlagabb magyar élmény. Az én generációm tagjainak nyolcvan százaléka tudja, milyen az, ha fideszes az anyja, nem tudom, mi ebben annyira meglepő".A politikus szerint egyébként édesanyját nem érdekli az ő politikai karrierje, "mert fideszes".

Ami a napi politikát illeti, Ungár szerint "a fővárost sok szempontból fogságba ejtette egyfajta radikális ellenzéki szöveg, ami a vidéki nagyvárosokban kevésbé népszerű". Erre szerinte tökéletes példa Nagy Zsolt színész mondása, miszerint ha külföldre megy, szégyelli, hogy magyar. "Erről a “Nagykörúton kívül” mindenki azt mondja, na elmész a fenébe, barátom", mondja Ungár.

Amikor a beszélgetés arra kanyarodik, hogy őt vajon édesanyja kapcsolatai miatt nem támadja a fideszes országos média, azt mondja, hogy szerinte a Magyar Nemzetnél vagy a Hír TV-ben dolgozó embereknek ő szimpatikusabb, mint mondjuk Szabó Tímea vagy Gelencsér Ferenc. "Ez vagy azért van, mert egy nagy összeesküvés áll a háttérben, vagy azért, mert nem szoktam torkom szakadtából ostobaságokat ordibálni. Mindenki döntse el, melyik."

Szóba kerül Karácsony Gergely és a főpolgármester-választás témája is, Ungár erről azt mondja, nem szívesen támogatják Karácsonyt, meglátják, fogják-e. "Karácsony Gergely visszalépése Márki-Zay Péter javára egy történelmi bűn volt", mondja Ungár, majd a kérdésre, hogy lesz-e saját jelöltje a pártjának, mármint az LMP-nek, azt feleli, hogy "lehet".

Ungár beszélt arról is, hogy bár milliárdokat örökölt édesapjától, nincs gazdagember-hobbija, nincs karórája, Toyotával jár, és azt is akkor vette, amikor az előző autója lerobbant. Két hobbija van, a testedzés és a líra, bokszolni szokott, és álnéven verseket publikálni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések