A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több embert fenyegetett meg azzal, hogy felgyújtja Méhkeréket és megöl mindenkit


Egy közösségi oldalon több embert fenyegetett meg azzal, hogy felgyújtja Méhkeréket, megöl mindenkit, majd magával is végez az a faluban élő román állampolgár, aki azt feltételezte, hogy a település lakói lopták meg. A Gyulai Járási Ügyészség kezdeményezésére a férfit letartóztatták.


Személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt kezdeményezte a Gyulai Járási Ügyészség egy 57 éves Méhkeréken élő, de román állampolgárságú férfi letartóztatását, aki a falu felgyújtásával, a lakók megölésével fenyegetőzött – írja a Békés Vármegyei Főügyészség közleményében.

A férfi korábban egy ismerősétől kapott 180 gramm aranyat azzal, hogy az ékszereket Magyarországon értékesítse, mivel itt magasabb összegért lehet azt eladni, azonban a férfi méhkeréki házában tárolt aranyat ismeretlen személy ellopta. A Méhkeréken élő román férfi a település lakóit tartotta felelősnek a lopás miatt, ezért személyesen, illetve október 3-án az egyik közösségi oldalon a saját profilja alatt közzétett román nyelvű videókban több embert is azzal fenyegetett meg, hogy felgyújtja a falut és a méhkeréki fóliákat, megöl mindenkit, beleértve saját magát is.

Az ügyészség a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint a büntetőeljárásban résztvevő személyek befolyásolásának vagy megfélemlítésnek lehetősége, illetőleg a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a férfi előzetes letartóztatását. A Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészség indítványával egyetértve elrendelte a román állampolgárságú férfi letartóztatását 1 hónapra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések