A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tarjányi szerint Szijjártó rémisztő interjút adott


Olvasom, Szijjártó Péter Moszkvában tárgyalva a RIAnovosztyinak nyilatkozott. Az interjú döbbenetes. 

Hazánk külügyminisztere elmondta, az EU Oroszország elleni szankciói nem működnek és ha erről bárki tárgyal az  EU-ban  rögtön »sarokba szorítják és megalázzák«. Először is a szankciók egy része MŰKÖDIK egy részét Oroszország KIKERÜLTE Kína, India, Kazahsztán stb segítségével.  És ezeket az USA az EU folyamatosan javítja azért, hogy Moszkva NE legyen képes a háborút folytatni.

Másodszor az orosz riporterek azért kérdezték ezt és azért ÖRÜLHET a Kreml kommunikációs gépezete, ennek a nyilatkozatnak, mert az orosz társadalom felé be lehet mutatni »lám, Oroszország győzelemre áll, hiszen egy komoly(?) EU-s vezető is ezt támasztja alá«.

Ez természetesen rombolja a Nyugati kapcsolatainkat és a gond, hogy egyébként nem is igaz. Nem értem ezt az állandó megfelelést a kormány politikusainak nyilatkozataiban Oroszország irányába.. Mint ahogy az ellenzék oldalán sem értettem pár hónapja, amikor azt mondták Brüsszelnek »ne küldjék az EU-s forrásokat« miközben a magyar gazdaság éppen »felfordul«. Az egyik oldal Moszkvának a másik Brüsszelnek akar megfelelni. Itthon állandóan a ló egyik oldaláról, a másik oldalára esünk. Rémisztő!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések