A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szexuálisan bántalmazták és verték gyerekeiket a tatabányai szülők


A gyermekek mosdatlanul, koszos ruhában, éhesen jártak óvodába, iskolába


A Tatabányai Törvényszék első fokon 9 év fegyházra ítélt egy férfit, aki hatéves lányát többször szexuálisan bántalmazta, az anya jogerősen másfél év börtönt kapott – közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szerdán az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a pár Esztergomban élt együtt a nő 11 éves fiával és közös, hatéves lányukkal. A felnőttek italozó életmódot folytattak, az apa a gyermekek jelenlétében bántalmazta anyjukat.

A szülők büntetésként fakanállal ütötték a gyerekeket, akik mosdatlanul, koszos ruhában, éhesen jártak óvodába, iskolába. Az apa lányával több alkalommal szexuális cselekményt végzett.

A Tatabányai Törvényszék az apát tizenkettedik életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak, valamint két kiskorú veszélyeztetése miatt 9 év fegyházbüntetésre ítélte, továbbá eltiltotta minden tevékenységtől, amelynek során tizennyolc év alatti gyermekekkel foglalkozhatna.

Az anya 1 év 6 hónap börtönbüntetést kapott, 4 évre felfüggesztve, továbbá 3 évre eltiltották minden tevékenységtől, amelynek során tizennyolc év alatti gyermekekkel foglalkozhatna.

Az ítélet az apa tekintetében nem jogerős, mert az ügyészség súlyosításért, a védelem felmentés érdekében jelentett be fellebbezést. Az anya ítélete jogerőre emelkedett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések