A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Niedermüller: "A fideszesek nem végeznek valódi munkát"


Niedermüller szerint az erzsébetvárosi lapban azért nem szerepelnek a fideszesek, mert nem végeznek valódi munkát.

Így reagált a DK-s polgármester, amikor a kerület fideszes képviselője arra panaszkodott, hogy nem szerepelhetnek eleget az Erzsébetváros Újságban. 

Radics Béla fideszes önkormányzati képviselő szerda reggel egy nyílt testületi ülésen rótta fel a VII. kerület polgármesterének, Niedermüller Péternek, hogy a nem baloldali képviselők véleményét valósággal kitiltották az Erzsébetváros Újságból illetve a kerület közösségi oldalai iránt pedig mérsékelt érdeklődést tanúsítanak a lakók.

Radics azon is megdöbbent, hogy erzsébetvárosi önkormányzat „dollárbaloldali” kommunikációs osztályát mekkora létszámmal foglalkoztatják.

A DK-s Niedermüller szerint a Fidesz-frakció megbízottjai heti szinten bombázzák közérdekű adatigényléseikkel az önkormányzatot, így pontosan tudhatják, hogy az adatok nyilvánosak és elkérhetőek.

Arra a felvetésre pedig, hogy Radics szerint nem szerepelnek eleget az Erzsébetvárosi Újságban a nem baloldali képviselők, egyrészt azt reagálta, hogy

„bizonyára többet szerepelnének a lapban, ha a dollárbaloldalozáson és az önkormányzatot lejárató kampányok helyett valódi munkát végeznének”.

A polgármester emellett azzal is érvelt, hogy a kerületi lap épp úgy közpénzből működik, mint a közmédia, „így fordulhat elő, hogy Önök, akik itt jelenleg ellenzékben vannak, úgy érzik, a kelleténél kevesebbet szerepelnek benne”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések