A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mégis börtönbe mehet Alec Baldwin


Az új-mexikói Santa Fében történt tragédia ügyében két éve tart a nyomozás


A háromszoros Golden Globe-díjas színész, rendező emberölés vádja miatt állhat a bíróság elé – számolt be a Magyar Nemzet.

2021 októberében a Rust című film egyik jelenetének forgatásán a főszereplő és producer, Alec Baldwin véletlenül éles lőszerrel töltött fegyverrel lelőtte a film egyik operatőrét, Halyna Hutchinst, és megsebesített a rendezőt, Joel Souzát – emlékeztetett a portál.

Áprilisban a tárgyalás előtt ejtették az emberölés vádját, azonban az új-mexikói ügyészség döntése szerint Alec Baldwint mégis emberölés miatt állíthatják bíróság elé. Az ügyészség szerint a nyomozás újabb bizonyítékot tárt fel, amellett, hogy Alec Baldwin bűnös volt a halálos kimenetelű balesetben. A színész nem figyelt kellőképpen, amikor a kellékpisztoly kezelését tanították neki, hanem helyette telefonált – írták.

Habár idén Alec Baldwin a lelőtt operatőr hozzátartóival egyezséget között, az emberölés vádja miatt a színész-producer akár másfél éves börtönbüntetést is kaphat – véli a lap.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések