A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meghalt a lewistoni tömeggyilkos


A rendőrség egy búcsúlevelet talált a lewistoni tömeggyilkos házában, amelyben a férfi arról írt fiának, hogy öngyilkosságra készül.

Robert Cardot Lisbon városában, egy erdős részen találták meg, lelőtte magát. Késő este egy sajtótájékoztatón bejelentették, hogy azonosították az áldozatokat.

Szerda este legalább 18 ember meghalt, és 50-60 megsebesült az Egyesült Államokban, a Maine állambeli Lewistonban történt lövöldözésben. A Lewistoni Rendőrkapitányság Robert Cardot nevezte meg a lövöldözés gyanúsítottjaként.

A hatóságok intenzív hajtóvadászatot folytattak a tömeggyilkos után, akit rendőrök százai kerestek több mint 48 órán át.

A bűnüldöző szervek pénteken közölték, a kutatás során megtalálták Robert Card búcsúlevelét, amelyet fiának címzett. A lövöldözés gyanúsítottja arról írt, hogy öngyilkos lesz.
A CNN szerint a rendőrök a közeli folyóknál kezdtek kutakodni a férfi után, ugyanis azt feltételezik, hogy a vízbe ugorva próbált véget vetni az életének.

Holtan találták Robert Cardot, aki a CNN cikke szerint vélhetően önkezűleg lőtte le magát, miután a kétnapos hajtóvadászat alatt rettegésben tartotta a helyi közösséget.

Robert Card holttestét egy erdős területen találták meg Lisbon közelében, abban a városban, amely mintegy nyolc mérföldre van Lewistontól, ahol a lövöldözés szerda este történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések