A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megdöbbentő részletek Will Smith és felesége szétköltözéséről


Meglepő magánéleti titkok derültek ki a házaspárról


Will Smith és felesége Jade Pinkett-Smith talán akkor kapta a legnagyobb médiafigyelmet, amikor az Oscar-díjátadón elcsattant az a híres pofon Chris Rock arcán – a férj a feleség kárára elsütött poén után vett elégtételt a műsorvezetőn.-írta meg a ripost.hu

A történtek alapján azt gondolná az ember, hogy az 1997 óta férj és feleség házassága és köteléke a lehető legszorosabb. Ám most Jade Pinkett-Smith életrajzi könyvéből kiderült: ez óriási tévedés.

A színésznő lerántja a leplet a kapcsolatukról: hét évvel ezelőtt külön költöztek, sőt, a szakítást követően Jade-nek viszonya volt. Hogy kivel? Újabb mellbevágó részlet: a színésznő a fia egyik barátjával, a 31 éves August Anthony Alsinával szűrte össze a levet.

A DailyStar számolt be róla, hogy Jade és Will 2016-ban úgy döntött, hogy szakít. Akárcsak ezt, a különköltözést is a legnagyobb titokban tartották. Az esetről Will így nyilatkozott egy korábbi interjújában:

A házasságunk nem működött, nem tudtunk tovább színlelni, mindketten nyomorultul éreztük magunkat, és nyilvánvalóan valaminek változnia kellett – vallotta be a színész, aki korábban azt is elárulta, hogy bizony ő is hűtlen a feleségéhez.

Miután azonban 2021-ben kiderült, hogy Jade kavart a fiatal Augusttal, akit a fia mutatott be neki, nem köntörfalazhattak tovább. Bevallották, hogy ebben az időszakban külön éltek a házasok, és Will is tudott a románcról, így gyakorlatilag nem is megcsalás volt, csupán egy kis kikacsintás a különélés során – tette hozzá a lap.

A pár azóta is külön él, ugyanakkor a feleség hangsúlyozza: nem váltak el és nem is tervezik.

Megfogadtam, hogy soha nem lesz okunk arra, hogy elváljunk – mondta Jade Pinkett-Smith.

Bármivel is kell megküzdenünk, dolgozni fogunk rajta. És egyszerűen nem tudtam megszegni ezt az ígéretet – fogalmazott Will Smith felesége, akinek szavait a The Guardian idézte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések