A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megalakult Zsadányban a KDNP helyi szervezete


Megalakult Zsadányban a KDNP, a Kereszténydemokrata Néppárt helyi szervezete – írta dr. Kovács József országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán, kiemelve, hogy támogatásáról biztosította a csapatot. 

Az alakuló ülésen részt vett többek között Szebellédi Zoltán, a KDNP vármegyei elnöke, valamint Dudás Árpád, Zsadány polgármestere is. A KDNP zsadányi elnökének Győriné Varga Beátát, titkárának pedig Tubak Zsuzsannát választották.

Győriné Varga Beáta elmondta, hogy tizenegy taggal jött létre a helyi szervezet. Általános célként fogalmazták meg a keresztény értékrend továbbítását; a tanulás értékként való közvetítését – nem véletlenül, hiszen a tizenegy tagból hárman jelenleg a felsőoktatásban tanulnak –; valamint a rászorulók támogatását. Emellett persze a terveik között szerepel a taglétszám bővítése is. Hozzátette: a konkrét célokat a közeljövőben, a legközelebbi ülésen tűzik ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések