A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Még az ételeit is befesti egy rózsaszínmániás, Barbie imádó nő


A 28 éves Holly Weymouth mindig is szerette a rózsaszín holmikat, így természetesen a Barbie babáknak is nagy rajongója. Emellett saját bevallása szerint gardóbja 90%-a is rózsaszín ruhák teszik ki, amelyekre több ezer fontot költ. Hozzátette, sokan furcsának, sőt egyenesen őrültnek titulálják emiatt, és nagy ívben kerülik őt, Holly azonban nem törődik velük – számolt be az Origo.


Büszke egyedi stílusára a 28 éves Holly Weymouth, annak ellenére, hogy sokan kerülik őt, és különcnek tartják, amiért szó szerint szerelmes a rózsaszín dolgokba. Bár a negatív megjegyzések és előítéletek sokszor rosszul esnek neki, ennek ellenére Holly ki van békülve magával,és vállalja, hogy ő ilyen – írja a lap.

Mindezek ellenére Holly továbbra is töretlen lelkesedéssel imádja a rózsaszínt. Azt mondja, ez a szín igazán boldoggá teszi. A rózsaszín iránti szenvedélye nemcsak a ruhákra, de az élet más területeire is kiterjed. Holly otthon még az ételeit is előszeretettel festi rózsaszínre, és rendszeresen tart rózsaszín teapartikat. Azt mondta, ha egy étel rózsaszín, attól csak jobban ízlik neki – írták.


„Bármit, amit rózsaszínűre tudok festeni, azzal meg is teszem. Például tésztaszószba is kevertem már rózsaszín ételfestéket, ettől csak finomabb lesz számomra” – mondta el a lány.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések