A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Medvegyev: "Az Ukrajnának átadott fegyvereket Izraelben használják"


Az Ukrajnának átadott fegyvereket aktívan használják Izraelben - mondta Dmitrij Medvegyev, korábbi orosz elnök.

Az ukrajnai rezsimnek átadott fegyvereket aktívan használják Izraelben, és a továbbiakban minden háborús övezetben ellenőrizhetetlenül használni fogják - írta Telegram-csatornáján Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese.

Megjegyezve, hogy a kijevi hatóságok már korábban is "mindent elloptak, ami rosszul fekszik", így hamarosan a rakéták, harckocsik és repülőgépek Kijevből kerülhetnek a feketepiacra.

"Nos, NATO-barátok, játszottátok már a játékot? Az ukrajnai neonáci rezsimnek átadott fegyvereket aktívan használják Izraelben. A továbbiakban, akárcsak a szökevény amerikaiak által Afganisztánban hagyott fegyvereket, ellenőrizhetetlenül fogják használni minden háborús övezetben"

- írta Medvegyev.

"Végül is, már korábban is, a korrupt ukrán hatóságok mindent elcseréltek, amit kaptak. Ellopták a gázt és az olajat, a termékeket, a nyersanyagokat. Elloptak mindent, ami rosszul fekszik. Ez csak rosszabb lesz. Várják a feketepiacon a rakétákat, tankokat és hamarosan a repülőgépeket Kijevtől" - tette hozzá az orosz politikus.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések