A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lekapcsolta a villanyórát, aztán rárúgta az ajtót a rettegő berényi párra a lidérces külsejű támadó


Fekete maszkban, késsel a kezében fenyegetőzve rontott rá múlt héten egy alvó párra egy férfi Jászberény külterültén, a feltételezett rablót elfogták a rendőrök. 

Múlt hét hétfő este egy hátborzongató külsejű, fekete maszkot viselő férfi jelent meg egy jászberényi külterületi ingatlannál. Lekapcsolta a lakóház villanyóráját, és az ajtót berúgva rontott be a sötét épületbe. Mindkét kezében késsel hadonászva az ágyon fekvő lakókhoz lépett, és azzal fenyegette a riadt párt, megöli őket. A televíziót a földhöz vágta, majd a beltéri egységet és annak távirányítóját magához véve távozott.


– A bejelentést követően a rendőrök szemlét tartottak, tanúkat hallgattak ki és adatot gyűjtöttek. A nyomozati cselekmények eredményeként látókörükbe került a bűncselekmény feltételezett elkövetője, akit azonban nem találtak a lakóhelyén, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene. Ennek alapján október 21-én fogták el – tájékoztatott András Hunor Lehel százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Mint elmondta, a 30 éves jászberényi férfit rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták majd őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. Az ügyészség előterjesztése alapján a nyomozási bíró ezt 30 napra ezt el is rendelte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések