A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Családi vita - verekedés és lövöldözés volt Hatvanban


Saját rokonaik akartak végezni egy többfős családdal - írta meg a Ripost.  


Egy régi sérelem miatt törtek rájuk az éjszaka folyamán ütőkkel, kardokkal és fémgolyókkal megtöltött gázpisztolyokkal. Legalább 15-20 fő támadt rájuk, akik három kocsival érkeztek a család hatvani házához. Szinte mindenkit megsebeztek, a nők  a gyerekkel a fürdőszobába menekültek.

Lőjétek le! Lőjétek le! - hallani a biztonsági kamera által felvett videón, ahogy kiabálják egymásnak a támadók. A haragosok által leadott lövéseket másodpercenként lehet hallani. Csapágygolyókkal töltötték meg a gázpisztolyokat, azzal támadtak. De ezen kívül még betörték a család kocsijának a hátsó ablakát is, ami a ház előtt parkolt, továbbá a gyerekszoba ablakában is kárt tettek. A nők ekkor fogták meg a kicsiket és menekültek be a fürdőszobába.

Engem személy szerint fejbe lőttek, rengeteg vérveszteségem volt. Az egyik fiamnak karddal vágták meg a kezét. Két ujja megsérült, az ínszalagokat össze kellett neki varrni egy műtét során - nyilatkozta bekötött fejjel a családfő.

A család elmondta, az események legjobban a kicsiket rázták meg, akik folyamatosan felriadnak és bepisilnek, mivel ilyen vérfürdőt és látványt még nem láttak. A rokonok a támadást követően csikorgó kerekekkel hagyták el a helyszínt. A hatvani rendőrkapitányság nyomozást indított az ügyben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések