A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kutyasétáltató nőt zaklatott egy szatír Miskolcon


A nő sikeresen ellökte magától a férfit


Az elkövető egy miskolci futballstadion környékén ment oda egy kutyát sétáltató nőhöz, majd egy hirtelen mozdulattal benyúlt a lábai közé, és megmarkolta intim testrészét. A férfi ellen szexuális kényszerítés bűntette miatt emeltek vádat – számolt be a Blikk.

Az eset 2022. július elején a délutáni órákban történt, a vádirat szerint az egyik miskolci futballstadion környékén. Az utcán két nő tartózkodott, akik épp hazafelé tartottak, egyikük kutyát sétáltatott. Utóbbi ismerte a vádlottat, ezért már eleve félt tőle a kinézete és korábbi viselkedése miatt – írták.

Az ügyészség szerint a vádlott imbolyogva indult meg a kutyasétáltató felé, mire a nő felkapta az állatot. Amikor a férfi a nő mellé ért, egy hirtelen mozdulattal benyúlt a két lába közé, és a rövidnadrágon keresztül megmarkolta intim testrészét.

A nő ekkor rákiabált, és sikeresen ellökte magától a férfit, aki az eset után továbbsétált.

A vádlott kóros elmeállapotú, esetében a bűnismétlés lehetősége fennáll. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlott tekintetében a kóros elmeállapot mint büntethetőséget kizáró ok miatt a vád alóli felmentését kezdeményezte, egyidejűleg indítványozva kényszergyógykezelésének elrendelését – írták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések