A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kommandósok csaptak le a nőket Svájcban prostitúcióra kényszerítő mezőtúri családra - videó


A nők egy év alatt 10 milliót küldtek haza, többen terhesen dolgoztak. 

Svájcban prostituáltakat futtató családi bűnbandára csapott le Mezőtúron a rendőrség a Nemzeti Védelmi Szolgálattal és a svájci hatósággal együttműködésben - számolt be a police.hu.

A gyanú szerint a mezőtúri család tagjai több mint egy éve kerestek nehéz anyagi helyzetű, kiszolgáltatott helyzetben lévő fiatal nőket, akiknek a család férfi tagjai szerelmet hazudtak, érzelmi függőségi viszonyt alakítottak ki, majd prostitúcióra kényszerítették őket Svájcban. A nőket főként berni, luzerni és zollikofeni bordélyházakba vitték.

A szexuálisan kizsákmányolt nőket a család tagjai folyamatos munkavégzésre és minél több ügyfél fogadására utasították, és követelték, hogy a megkeresett pénzt mielőbb küldjék haza. A nők - akik közül többeket még terhesen is dolgoztattak - egy év alatt több tízmillió forintot küldtek haza vagy adtak át a család őket felügyelő tagjainak.

A rendőrök szerdán hajnalban egy 25 éves és egy 30 éves férfit, valamint egy 36 éves nőt fogtak el Mezőtúron. Elfogásukkor lefoglaltak több mobiltelefont, számos feljegyzést és zálogjegyet, egy drága autót, valamint zár alá vettek három ingatlant is. A nyomozók az egyik címen találtak három nőt is, akik szintén az ügy sértettjei lehetnek, őket kihallgatták.

A három elfogottat több ember sérelmére, szexuális cselekmény végzésére a sértett kiszolgáltatott helyzetét kihasználva, rábírással elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka bűntettével gyanúsították meg, majd mindegyiküket bűnügyi őrizetbe vették és a megyei főügyészségnél kezdeményezték a letartóztatásukat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések