A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Joe Biden testvérének, Franknek meztelen szelfijére bukkantak egy melegpornó-oldalon


Joe Biden testvérének, Franknek meztelen szelfijére bukkantak egy melegpornó-oldalon. A fotót még 2018-ban töltötték fel a GuysWithiPhones.com oldalra, amikor Frank – aki régóta párkapcsolatban él női partnerével, Mindy Warddal – 64 éves volt. A szelfi tehát öt éve háborítatlanul elérhető...

Először a Marco Polo nevű jobboldali nonprofit szervezet bukkant rá, amely évek óta nyomoz a Biden család ellen állítólagos politikai korrupció és bűncselekmények miatt.

A DailyMail.com megkeresésére a 69 éves Frank elismerte, hogy ő a férfi a fotón, de tagadta, hogy ő tette volna fel a képet. “Nem vagyok hajlandó nyilatkozni. Engem ez a legkevésbé sem érdekel. Még csak meg sem néztem” – mondta Frank hétfő reggel, amikor floridai otthonában a felvételről kérdezték.

“Biztosan feltörték a telefonomat”

– tette hozzá. “Bármi leplezetlen kép Mindy és közöttem volt kommunikálva.”

“Tényleg nem szeretném így kezdeni a napomat” – mondta Frank. “Biztosan nem tettem ki sehova. Milyen messzire mennek el ezek a kretének? Miért érdekli őket egy 70 éves ember.”

Az elnök testvérének interneten keringő meztelen képe felvetheti a tágabb értelemben vett elnöki család zsarolásának lehetőségét – ami komoly nemzetbiztonsági fenyegetést jelent. Egyelőre nincs bizonyíték arra, hogy bármely személy vagy csoport megpróbálta volna felhasználni a felvételt a Biden-kormány ellen.

A Guys With iPhones a következőképpen jellemzi magát: “Powered by a love for hot men who appreciate the fininer gadgets in life“, és meztelen férfiakról készült szelfiket mutat be. Az oldal apró betűs részéből kiderül, hogy a QueerClick.com “meleg pornóblog” tulajdonában van.

Az oldal metaadatai és a fotón található vízjel szerint a képet 2018. május 23-án tették közzé – nagyjából ugyanabban az időben, amikor Frank unokaöccse,

Hunter Biden szintén meztelenül fotózta magát a Chateau Marmontban, péniszén pedig M&M cukorkák sorakoztak.

Ez az elnök fiának elhagyott laptopjáról származó képekből derült ki.

Frank meztelen szelfijén úgy tűnik, hogy csak egy baseballsapkát és szemüveget visel, ahogy egy fürdőszobatükör előtt pózol. Mögötte egy felhajtott ülőkéjű vécé látható. A fotókat általában a felhasználók küldik be a weboldalra. Sok fotót nem a képeken szereplő férfiak küldtek be, és lehet, hogy nem is maga Frank küldte be a leleplező szelfit – ahogyan azt ő maga is állítja.

Frank Biden 1985-ben vette feleségül Janine Jaquet Delaware-i újságírónőt, akitől az 1990-es években vált el, miután egy lányuk született. Volt egy másik lánya Judy Rodgersszel, aki tavaly 76 évesen meghalt.

Partnerének, Mindynek két gyermeke van volt férjétől, Jonathantól, akitől 2013-ban vált el. Az elnök öccse 2010 óta hosszú távú kapcsolatban él az 50 éves Warddal, az egykori Hooters-pincérnőből lett American Airlines légiutas-kísérővel.

Frank 11 évvel fiatalabb az elnöknél, és három testvére közül ő a legfiatalabb.

Magas és atletikus, középiskolai kosárlabda-sztár volt, a Bidensek Delaware-i szülővárosában, a Wilmington Friends Schoolban védőként, valamint második számú irányítóként játszott.

Jelenleg Warddal a floridai Lake Worthben élnek, a nő szüleinek tulajdonában lévő házban.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések