A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

David Beckham állítólagos szeretője megszólalt


Elárulta az igazat a megcsalásról 

David Beckham állítólagos volt szeretője, Rebecca Loos a közösségi oldalán reagált – írja az elle.hu.

A Beckham dokumentumsorozatban David Beckham és a felesége, Victoria a megcsalási botrányról is beszélnek. Habár azt nem mondják ki, hogy a focista valóban megcsalta-e a gyermekei édesanyját, de azt elárulják, hogy az életük és a kapcsolatuk legnehezebb időszakán mentek keresztül akkoriban. Most Rebecca Loos is megszólalt.

Rebecca Loos David Beckham egykori személyi asszisztense és állítólagos szeretője ma már családanya és Norvégiában telepedett le. A fiatal nő most a dokumentumfilm megjelenése után rengeteg bántó kommentet kapott, hiszen akkoriban ő volt az, aki a bombát robbantotta, és kitálalt a viszony részleteiről. A jógaoktatóként dolgozó nő leírta a közösségi oldalán, hogy csak nevet a támadásokon, de igen furcsa bejegyzéshez is hozzászólt.

Ha nem lett volna igaz, akkor Beckham berepelte volna – írta egy kommentelő, amire Rebecca Loos ezzel az „????????”-val reagált.

Többen egyébként megsajnálták Rebeccát, és azt kérték tőle, hogy engedje el a bántó kommenteket:

Köszönöm, hogy olyan humorral fogadom a csúnya megjegyzéseket, amennyire csak tudom – reagált az édesanya.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések