A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Holoda Attila szerint az emberek vegyenek fel vastagabb zoknit és melegítőt a fűtés helyett


Holoda Attila, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter korábbi energiaügyi tanácsadója azt mondta, nem rezsicsökkentés kell, hanem vastagabb zokni és melegítő felső. 

A baloldali szakértő ezzel megismételte Brüsszel, Gyurcsány Ferenc, a Momentum és Márki-Zay Péter korábbi bejelentéseit, akik szintén eltörölnék a magyar családokat több mint egy évtizede segítő intézkedést.

...állami beavatkozásnak feltüntetett dolog (rezsicsökkentés – szerk.) az egyrészt igazságtalan, mert ugye mindenkinek ugyanazt a mértékű kedvezményt adja. (...) Talán ez az egyetlen, ahol úgy tudunk lépni, hogy nem okoz majd anyagi megterhelést, mert fölveszünk majd egy másik melegítő felsőt, fölveszünk majd egy vastagabb zoknit, éppúgy, mint a skandináv országok...ott 18-19 fok van a házakban...

Minderről Holoda Attila beszélt egy baloldali propagandaoldalnak. Tehát a baloldal energiapolitikusa szerint nem rezsicsökkentés kell, hanem vastagabb zokni és melegítő felső.

Holoda Attila a 2022-es baloldali kampány energiaügyekért felelős kabinetvezetője volt. Korábban pedig Karácsony Gergely bukott miniszterelnök-jelöltségét segítő tanácsadó testületben is megfordult. 

Holoda nyilatkozata egybevág azzal, hogy Brüsszel és a Gyurcsány vezette baloldal eltörölné a rezsicsökkentést. 


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések