A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hollik István: A baloldal a fizetések emelése ellen van


A baloldal a mostani nehéz gazdasági helyzetben a fizetések emelése ellen van – reagált a Fidesz kommunikációs igazgatója Bodnár Zoltán, DK-s árnyékminiszter véleményére.

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, hihetetlen kijelentést tett a minimálbérről a DK-s árnyékminiszter, Bodnár Zoltán az ATV műsorában. Gyurcsány embere szerint az infláció közepette nem szabad emelni a minimálbéreket.

– Gyurcsány Ferenc árnyékkormánya pénteken ismertette gazdaságpolitikai terveit – fejtette ki Hollik István lapunknak is eljuttatott videós nyilatkozatában. – Az ott elhangzottak hitelét nagyban rontja, hogy a magyar emberek egyszer már a saját bőrükön tapasztalhatták meg, hogy milyen is az, amikor Gyurcsány Ferencék kormányoznak – közölte.

A politikus szerint a gyurcsányi politika valódi mérlege: több mint kétszázezer munkahely megszűnése, egyhavi bér elvétele a közalkalmazottoktól, a 13. havi nyugdíj eltörlése, elszálló rezsiköltségek, az egekbe ugró államadósság, államcsőd közeli állapot.

„Hiába a szép szavak, valójában ők semmit nem változtak. Ezt bizonyítja, hogy a Gyurcsány–Dobrev páros árnyék-pénzügyminisztere, Bodnár Zoltán nemrég egy televízióstúdióban kifejtette, hogy nem támogatják a minimálbér-emelést, s támadta a kormány reálbérnövelési terveit”

– hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

„Tehát a baloldal a mostani nehéz gazdasági helyzetben a fizetések emelése ellen van, márpedig aki be akarja fagyasztani a fizetéseket, az szemben áll a magyar emberek érdekével. Ez a múlt gazdaságpolitikája, amire Magyarországnak nincs többé szüksége”

– fogalmazott Hollik István.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések