A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hollandiába menekült Azahriah ToiToi-os szeretője


Sosem hallott részletek derültek ki


A fiatal nő sosem akart híres lenni, pláne nem azzal, ami vele és a felkapott énekessel történt 2022 májusában, mégis ez határozza meg mára az egész életét. Azahriah és Laura egy mobil WC mögött létesített szexuális kapcsolatot, amit valaki videóra vett, és feltöltötte az internetre. A lánynak azóta nincs nyugta a zaklatóktól – írta a Bors.

Budai Laura és Azahriah nem ismerték egymást, a fiú koncertezett, a lány pedig egy barátnőjével érkezett bulizni a Szolnoki Palacsintafesztiválra. A buli után találkoztak a színpad mögötti, elzárt területen, ahol beszélgetésbe elegyedtek, együtt ittak, végül a ToiToi vécé mögött kötöttek ki, ahol megtörtént a dolog, ami talán soha nem derült volna ki, ha nem jár épp arra három fiú, akik videóra vették az aktust, a felnőttfilmes tartalmat pedig feltöltötték az internetre.

Budai Laura már egy jó ideje Hollandiában él. Egészen odáig menekült a megaláztatás elől. A fiatal nővel a Bors munkatársának sikerült felvennie a kapcsolatot, és ha már kérdezhették, kíváncsiak voltak olyan, eddig sosem hallott részletekre is, amelyekről Laura eddig nem beszélt. A családjának és a közvetlen környezetének is megvolt a véleménye a 2022 májusában történtekről.

„A családom... Ez vegyes. Anya először nem fogadta jól, össze is vesztünk, de aztán megbékélt, és igyekezett elfogadni, hogy ez történt. Apa a tévéből tudta meg... Azt mondta, hogy felnőtt vagyok, tegyem azt, amit én jónak látok, nem szól bele az életembe. A családunkban a bátyám az, aki nagyon nehéz eset ilyen téren, de benne jó értelemben csalódtam, mert mellém állt, és bevédett. A nővérem először poént csinált ebből, majd miután rájött, hogy komolyan kell venni a dolgot, támogatott mindenben. Szerencsére olyan családom van, ahol mindenki elfogadja a másikat, és nem szólunk bele egymás életébe. Egyedül az volt nehéz, hogy van egy 11 éves unokahúgom, akiért sokszor én mentem suliba, és az osztálytársai volt, hogy csesztették emiatt, amit egyáltalán nem tudok elfogadni, hisz ő nem tehet semmiről. "

Nem kellett sok idő, hogy Laurán a depresszió jelei mutatkozzanak, és egyértelművé váljon számára, hogy itthon egy jó darabig nem tud létezni.

„Én már túllendültem a dolgon, lezártam magamban, bár sokszor rajtam van még a depresszió, de sokkal jobban vagyok már, mint egy éve – mondta Laura. – Rengeteg bántást kapok a mai napig, az emberek ezt sosem fogják elfelejteni... Ha visszamehetnék a múltba, fel sem vállaltam volna magam, bár nem is a felvállalással van probléma, hanem azzal, hogy videós interjút adtam, megmutattam az arcom. Ráadásul úgy éreztem, hogy teljesen kiforgatják a szavaim, kamerák előtt kellett beszélnem, és persze ott volt a sok világítás, fény, ami miatt nem éreztem magam komfortosan, így előfordult hogy hülyeségeket mondtam. Egyébként hiába élek külföldön, oda is követ a múltam, hisz fent vagyok a social media-platformokon, és úgysem tudom teljesen ezt lezárni."

Arról, hogy miért érezte úgy, hogy ki kell állnia a nyilvánosság elé, azt mondta:

„Kötelességemnek éreztem... Hisz miért baj, ha egy nő jól érzi magát? Nem is értem. Az menőnek számít, ha egy férfi ilyet tesz, de ha a nő, az miért megvetendő?"

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések