A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Havas Henrik: "Magyarország menthetetlen"

„Október 24. kedd. Délután öt óra előtt néhány perccel a Klasszik Rádióról átkapcsoltam a Retrora. A műsorvezető azt mondta, hogy most telefonált egy sofőr, hogy valami történt a Ferihegyi úton, a centrum felé kilométer hosszan állnak az autók."

Azt hiszem, a Fidesz részéről akkor üzenték meg először, hogy kinyírnak, amikor azt mondtam, hogy Fürjes Balázs az elbaszott uszodája után reggelente tényleg szembe köphetné magát, mert még mindig nem készült el a ferihegyi gyorsforgalmi út. Még mindig prostituáltaké és tanulóvezetőké a Népliget. (Lehetne persze Budapest Prátere is, de nem az, ha csak nem számítjuk, hogy a peremén épülget Kubatov Fradi-városa.)

Ehhez képest Fürjes Balázsnak (a budapesti nagyberuházások kormánybiztosa) van pofája azt nyilatkozni, hogy ha valaki jön Ferihegyről Budapestre és meglátja a Groupama Arénát, rögtön tudja, hogy világvárosba érkezett. (A hajléktalanokat, meg az ilyen-olyan romokat, álcázó hálóval takarják el.)

Azóta irtóztató pénzért felépült az MVM Dome, meg az atlétikai stadion csak azért, hogy mind a kettő üres legyen, és ezt a Fürjest, ahelyett, hogy internálnák valahova az Alföldre, előléptették a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagjává. Halkan megkérdezem, hogy Thomas Bach, meg a többi NOB-korifeus nem jött még be Budapestre Ferihegyről? Nem tudják, hogy a Magyar Vívó Szövetség elnöke egy hentes, akiről annak idején Kulcsár Győző (mindenféle olimpiai-és világbajnok) megjegyezte, hogy ez a Csampa a kardot se tudja megkülönböztetni a párbajtőrtől?! (Ez igaz, viszont a Csampa söprögetőt játszik a Fidesz parlamenti focicsapatában.)

Ha már Olimpiai Bizottság! Meglepetésre, Kulcsár Krisztiánt (Kulcsár Győző unokaöccse), aki egyéni világbajnok, megválasztották a Magyar Olimpiai Bizottság elnökévé. Aztán leváltották. Elképesztő, ki mindenki lesz Magyarországon sportvezető. Soroljam? Az éles eszű Kósa Lajos, a számvitellel hadilábon álló Szűcs Lajos, a Lázár János nevű vadász (Szűcs utódja, de nem találja a pénzt) és hát a sok között azért két kuriózum: Szabó László nem csak a sakkozóknak, de a sérült sportolóknak is a mentora, már amikor éppen nem megnyitóünnepséget, vagy hazafias musicalt szervez. ”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések