A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Harry herceg óriási botránya: teljesen bedrogozva találták egy filmsztár házában


Forgott vele a világ, és azt hitte, életre kelt egy kuka


Harry herceg elárulta, hogy mennyi drog fogyott a Jóbarátok-sztár partiján – számolt be az Origo.

Spare (Tartalék) című könyvében Harry herceg elmesélt egy kínos sztorit arról, amikor Courteney Cox házában varázsgombát fogyasztott, majd hallucinációi lettek. A herceg a Jóbarátok-sorozat nagy rajongója volt, így már attól izgalomba jött, hogy a Monicát alakító Cox házában partizhat – írták.

„Aztán, talán azért, hogy megszabaduljon tőlünk, Will Arnett (kanadai színész, humorista – a szerk.) a hűtőhöz vezette a partneremet és engem, ahonnan kivett egy üdítőt. Amíg az ajtó nyitva volt, kiszúrtunk egy hatalmas doboz fekete gombás csokoládét. Valaki mögöttem azt mondta, hogy ez közös, szolgáljátok ki magatokat, fiúk. A haverom és én felkaptunk néhányat, felfaltuk őket, és tequilával öblítettük le" 

– emlékezett. Utána III. Károly és Diana fia teljesen szétcsúszott, hallucinációi lettek, forgott vele a világ, és azt hitte, életre kelt egy kuka – számolt be a lap.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések