A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hajszálon múlt egy újabb esztergomi tragédia, szándékosan robbantotta fel a lakását egy dombóvári férfi


Rosszban volt szomszédaival, ezért robbanthatott fel egy gázpalackot az a dombóvári férfi, akinek lakásában tűz ütött ki vasárnap délelőtt – tudta meg a Magyar Nemzet. A férfi a detonáció következtében súlyos sérülést szenvedett, és kész csoda, hogy mások nem sérültek meg. Az ügyben a rendőrség szándékos közveszély okozása gyanújával indított nyomozást.


Gázpalack robbant vasárnap délelőtt egy dombóvári társasházban. A Blikk tegnap megírta, hogy egy férfi lakásában történt a robbanás, egy frissen rendelt gázpalack robbant fel. A lap tájékoztatása szerint a férfi a robbanás következtében kirepült az ablakon, túlélte, ám súlyos sérüléseket szenvedett.

Mentőhelikopter szállította kórházba Pécsre, jelenleg altatásban van. A lap arról is írt, hogy a felrobbant lakás egy több mint negyvenlakásos társasházban található.

Az ügyben a Magyar Nemzet megkereste a Tolna Vármegyei Főügyészséget, tőlük azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a Dombóvári Rendőrkapitányság szándékos közveszély okozása bűntett miatt rendelt el nyomozást.
Úgy tudjuk, a férfi rendkívül rossz viszonyban volt a szomszédaival, ezért döntött úgy, hogy felrobbantja a gázpalackot. Információink szerint csak a szerencsének köszönhető, hogy mások nem sérültek meg.

A történtek már csak azért is tragikusak, mivel pár nappal ezelőtt Esztergomban történt detonáció: itt robbantotta fel magát egy férfi, vele együtt pedig egy rendőr is életét vesztette, valamint többen súlyosan megsérültek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések