A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Darmanin szerint Benzema kapcsolatban van egy olyan csoporttal, amelyet néhány országban terrorszervezetként tartanak nyilván


A francia sportoló egy Palesztinát támogató üzenetet osztott meg


A Real Madrid korábbi sztárját, Karim Benzemát Gérald Darmanin, Franciaország belügyminisztere egy televíziós interjúban azzal vádolta meg, hogy kapcsolatban áll a Muszlim Testvériséggel. Mindez azután történt hogy a sportoló nyilvánosan támogatta Palesztinát – írta az AS.com alapján a Mandiner.

A lap ismertette, hogy az iszlamista szervezetet Egyiptomban és néhány szomszédos országban terroristacsoportként tartják nyilván, de Franciaországban nem.

Az AS emlékeztetett arra, hogy Benzema – aki jelenleg a szaúd-arábiai Al Ittihad csapatában játszik –, néhány napja az október 7-e óta zajló izraeli–palesztin konfliktussal kapcsolatban osztott meg egy támogató üzenetet.

„Minden imánk a gázai lakosokért, akik ismét áldozatai ezeknek az igazságtalan bombázásoknak, amelyek nem kímélik a nőket és a gyerekeket sem”  – fogalmazott a focista.

A francia sportoló, aki hívő muszlim, meglepően sok kritikát kapott ezekért a megjegyzésekért – írták.

Többek között a korábbi izraeli kapus, Dudu Aouate is nyilvánosan felszólalt Benzema ellen. A korábban a Mallorca és a Deportivo de la Coruña spanyol csapataiban profiskodó Aouate öt különböző nyelven használta ugyanazt az obszcén kifejezést Benzema sértegetésére – írta a lap.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések