A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felfüggesztették a londoni metróvezetőt, aki szombaton Palesztinát támogató skandálásra buzdította az utasokat


A Londoni Közlekedési Vállalat (TfL) közlése szerint azonnal elkezdték vizsgálni a szombati, Palesztina melletti közel százezres tüntetés alatt történt incidensről készült felvételeket, ahol egy metróvezető a hangszórókon keresztül beszélt a palesztin helyzetről.

A férfi egy rövid bevezető után a tüntetéseken gyakori „Free, free” (Szabad, szabad) skandálásba kezdett, amire az utasok azzal választottak, hogy „Palestine” (Palesztinát). 

A TfL vezetője, Glynn Barton azt mondta, a vezetőt azonosították, és a vizsgálat hátralévő részére felfüggesztették a munkavégzés alól. Paul Scully, a Londonért felelős miniszter korábban azt mondta, hogy a metróvezetőknek a munkájukra kellene fókuszálniuk, és óva intett mindenkit a feszültségkeltéstől. 

Az izraeli nagykövetség nagyon aggasztónak nevezte az ehhez hasonló intoleráns megnyilvánulásokat a londoni metrón, és hangsúlyozta, hogy a tömegközlekedésnek mindenki számára biztonságosnak és befogadónak kellene lennie.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések