A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elhunyt a Nagy Ő 38 éves modellje


Családtagjai és barátai búcsúznak tőle a közösségi médiában


Szörnyű tragédia történt: 38 éves korában elhunyt Tabby Brown egykori Playboy-modell. A csinos hölgy korábban Channel 5 társkereső valóságshowjában valamint A Nagy Ő – The Bachelor angliai változatában is feltűnt – számolt be a Bors.

A modell és táncos Dél- Londonban nőtt fel és állítólag randizott két sztárfocistával, Mario Balotellivel, illetve a Chelsea labdarúgójával Raheem Sterling-el is. Tabby Brown először 2016-ban találkozott Sterling-el egy pazar szállodában Manchesterben. A modell 2013-ban pedig mesélt az olasz válogatott sztárjával való viszonyáról:

„Nagyon beleestem Marióba – jobb belátásom ellenére. Azt mondta, szeretné, ha letelepednénk és családot alapítanánk. Aztán megtudtam, hogy babája lesz az exétől, állandóan arról szóltak a történetek, hogy más nőkkel bulizik, és folyton azt hallgattam, hogy ők „csak barátok” - mesélte korábban Tabby Brown, aki megjegyezte, hogy az év novemberében szakított Mario Balotellivel.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések