A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A buszsávra vetette le magát, öngyilkos lett egy fiatal férfi a hetedik kerületben


Egy fiatal 20 év körüli férfi vetett véget az életének


A 20 év körüli András gondolkozás nélkül vetette ki magát az egyik emeletről. Éppen a Rákóczi útra, a buszsávra esett. A mentők hosszú időn keresztül próbálták újraéleszteni, de már nem tudták visszahozni az életbe. A szomszédokat sokkolta az eset – számolt be a Ripost.

Mentők és rendőrök érkeztek hajnalban Budapesten, a 7. kerületi Rákóczi út egyik házához, ahol borzasztó tragédia történt. A Ripost információi szerint egy fiatal, 20 év körüli férfi miatt vonultak ki, aki kiugrott az épület egyik emeletéről és szörnyethalt. A lapnak az épületben lakók mondták el a részleteket.

– Épp a buszsávra esett szegény – kezdte Ádám, az egyik szomszéd. „Én nem sok emberrel beszélgetek a házban, leginkább csak köszönni szoktam, ha találkozom valakivel. Így volt ez most is, éppen munkába indultam reggel, amikor az ajtóban találkoztam az egyik hölggyel. Ő megállított és szörnyülködve mesélte, hogy itt jártak nálunk a rendőrök. Megkérdeztem tőle, hogy mi történhetett és azt mondta, hogy a házból kiugrott egy fiatal. Ha jól emlékszem azt mondta Andrásnak hívták szegényt… Azt is mondták, hogy a mentők megpróbálták újraéleszteni is, de már nem sikerült nekik.”

A helyiek csak találgatnak, ugyanis szerintük semmi előjele nem volt a tragédiának – írták.

Az esettel kapcsolatban megkérdezték az Országos Mentőszolgálatot is, akik a következő választ adták: „A helyszínre riasztott mentőegység a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem tudta sajnos megmenteni a férfi életét.”

A BRFK közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja az esetet - írták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések