A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Élettársak árultak kábítószert Budapesten


Egy budapesti pár kannabiszt, MDMA-t és speedet árult a vevőiknek. A férfit akkor fogták el a rendőrök, amikor éppen drogot adott el valakinek. A nyomozást mostanra lezárták a rendőrök. 


A 29 éves Sz. Tamást a rendőrök 2022 július 28-án egy XI. kerületi kórháznál elfogták, ahol dorogot adott el az egyik vebőjének.  

Ákutatták a férfi táskáját, amiben 20,31 gramm rózsaszín, por állagú anyagot találtak, ami a szakértők szerint amfetamint tartalmazott. 

Ezután házkutatást tartottak a lakásán, ahol 2,12 gramm zöld növényi kábítószergyanús anyagot, és annak porciózásához szükséges eszközöket, őrlőket, mérlegeket, műanyag tasakokat foglaltak le.

Sz. Tamás barátnőjét, a 22 éves Cs. Gyöngyvért ugyanezen a napon, a munkahelyén fogták el a rendőrök. Nála is találtak amfetamint, amit szintén lefoglaltak.

Az élettársakat bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt hallgatták ki. Nem tettek vallomást. A férfit őrizetbe vették és javasolták letartóztatását, a nő szabadlábon védekezik.

A nyomozás adatai szerint a férfi és élettársa összesen 80 adag speedet, 105 adag kannabiszt és 15 adag MDMA-t adott el az ügyfeleknek.

Az rendőrök befejezték a nyomozást az élettársak ellen, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések