A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Betelt a pohár, így léptek fel a budapesti illegális gyorsulási versenyzőkkel szemben


A 10-20 résztvevővel tartott gyorsulási és driftelési versenyeken már 200-300-an, olykor 500 autó is megjelent


A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság és az Auchan Magyarország Kft. összefogásának eredményeképpen augusztus végére lényegében megszűntek az illegális versenyek a vármegye legkedveltebb „versenypályáin”, a fóti és a dunakeszi Auchan környékén – erről Czene-Joó Ádám, a Dunakeszi Rendőrkapitányság közlekedésrendészetének hadnagya beszélt a rendőrség sajtótájékoztatóján – számolt be a Liner.

Mit kiderült, az Auchan a nyitvatartási időn kívül behajtási tilalmat vezetett be a parkolóiba, ezzel a rendőrség számára lehetőséget teremtett arra, hogy fellépjen az este és éjszaka ott összegyűlt versenyzőkkel és szurkolóikkal szemben. Ugyanis az illegális megmérettetéseket jellemzően a hétvégéken és este kilenc óra után tartották – írták.

Júliusban pedig a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Dunakeszi Rendőrkapitányság több akciót is tartott az Auchan parkolóiban és azok környékén, amelyek során több mint 70 embert bírságoltak meg a helyszínen vagy jelentettek fel különböző szabálysértésekért. Ők összesen mintegy másfél millió forint büntetést kaptak, mindemellett 12 autó forgalmi engedélyét a helyszínen elvették (miután látszott rajtuk, hogy jelentős átalakításon estek át, ennek viszont semmi nyoma nem volt a forgalmiban) – írja a lap.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések