A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bagdy Emőke a fia haláláról: “Megsemmisültem”


A magyar sztárpszichológus szerint a gyilkos nem először ölt embert, és súlyos indulatkezelési zavarai vannak.

Mi is beszámoltunk róla, hogy több késszúrással megölték Bagdy Emőke fiát Amerikában. Az elkövető egy 18 éves afroamerikai férfi, aki két hete volt szabadlábon.

A magyar sztárpszichológus a történtek után a Blikknek nyilatkozott.

Igaz a hír, megölték a fiamat. Megsemmisültem, felfoghatatlan a számomra”– fogalmazott Bagdy.

Kifejtette:  

„Amit olvastunk mi is a kinti lapokban, azok értelmetlenségek. A lányom, Zsolt ikertestvére és a vejem kint van Arizónában, még nagy erőkkel zajlik a nyomozás. Az amerikai jogok szerint az áldozat hozzátartozói minden dokumentumot, hanganyagot megismerhetnek, így a boncjelentéstől a tanúvallomásokig mindent. Ezért biztos forrásból mondhatom, semmi nem igaz abból, amit a sajtó leírt. A fiamat – aki teológus volt – egy rendezvényre hívták, azonban tőrbe csalták. Szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt. A bűntényt egyelőre a 18 éves, 2 méter magas, kisportolt Jackson vállalta magára, de más vitte el az autót, a mobiltelefont, stb. Nem ismerte a fiam a támadókat, és még csak nem is védekezett, mert nem számított semmi rosszra. Jóindulatú, embereknek segítő, mélyen hívő ember volt. Vékony, 170 cm-es jóságos kis ember.”

Jackson 2 hete volt próbaidőn szabadlábon, egy reintegrációs program keretében.

Egész gyermekkorát intézetekben és fiatalkorúak börtönében töltötte, így nyilván a tettestársai is, akik között nagykorú (21 év feletti) értelmi szerző is volt. Jaksont elfogták és a társai védelmében hamis vallomást tett, hiszen fiatalkorú és kevesebb vesztenivalója lehet. Hirtelen felindulásra való hivatkozását el sem fogadták, hiszen úgynevezett secondary murderrel vádolják, azaz nem indulat-bűncselekménnyel. Nem először ölt embert, és súlyos indulatkezelési zavarai vannak. Nagy erőkkel folyik a nyomozás, ezért a sajtó csak fantáziálni tud, illetve az elkövetők köréből dezinformálják. Kérem a jóérzésű embereket, ne zaklassák a családomat és engem a jövőben média hírekkel és fölösleges levelekkel!”

– nyilatkozta a népszerű klinikai pszichológus.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések