A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Azahriah-nak azért nincs érettségije, mert állítólag rosszul bánt vele a tanára


Azahriah nem tette le az érettségit. Állítása szerint a középiskola akkora lelki törést okozott benne, hogy a mai napig álmodik vele.

Pár óra - mindössze ennyi kellett, hogy minden jegy elkeljen Azahriah 2024-es májusi Aréna-koncertjére. Nem túlzás, ma ő az egyik legnagyobb magyar sztár. Sokan nem tudják róla, de a fényes karrierjét érettségi nélkül érte el. 

A 21 éves énekes az első férfi, aki a Marie Claire magazin címlapjára került hazánkban. Az október 11-én megjelent lapszámban többek között az iskolás éveiről mesélt.

Azt már korábbi interjúiban elárulta, nem szerezte meg az érettségi bizonyítványát. Hangsúlyozta, ez nem követendő példa, és az ő esete hihetetlenül egyedi, hiszen hatalmas áttörést sikerült elérnie a zenében.

Ezúttal kitért arra is, milyen megdöbbentően bántak vele a középiskolában. A mai napig álmodik az osztályfőnökével, aki hatalmas lelki törést okozott a számára: a kilencedik osztályt követően elüldözte az iskolából.

- Azért hagyhatott olyan mély nyomot bennem ez az eset, mert a jegyeim és a magatartásom alapján nem volt oka arra, hogy csesztessen, egyszerűen valami ellenérzés vezethette.

A pedagógus mindent megtett annak érdekében, hogy ne tudjon beilleszkedni, és ne érezze jól magát az intézményben.

- Biztatta az osztálytársaimat, hogy ne barátkozzanak velem, félrehívott szünetekben, sőt, a legcsúnyább az volt, hogy felépítette a bizalmam, beszéltem neki az otthoni problémákról, majd ellenem fordította a kitárulkozásom. Megosztotta az igazgatóval a privát beszélgetésünket, aki a rossz családi helyzetemre hivatkozva

azt mondta, ha szeptemberben visszajövök tizedikesként, kitalál valamit, hogy kirúghasson…

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések