A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiütötték Nagy Ervint, mint a plázacicát a pálinka


Nem akármilyen all star csapatot rántott össze az RTL, hogy az őt hétről-hétre verő TV2 nyomába eredjen: a tavaly még Márki-Zaynak kampányoló Nagy Ervin és a baloldal összes tüntetésén megjelenő Molnár Áron is ringbe lépett vasárnap este. 

„Október 29-től minden vasárnap a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban izgulhatnak végig az érdeklődők” – írta meg a Sztárboxot közvetítő RTL. A műsor első adásában kiderült: 18 év után kerül ismét az RTL műsorára a Sztárbox, amelynek minden alkalmával 3 mérkőzést láthatnak az érdeklődők.

Az RTL-en futó műsor több szereplőjének is volt/van közéleti-politikai kötődése. Molnár Áron Noár például rendszeres résztvevője a hazai ellenzéki tüntetéseknek, megmozdulásoknak, valamint A noÁr-mozgalom fő aktivistájaként célja a „rendszer” lebontása. A színész főbb megmozdulásairól itt olvashat részletesebben.

Nagy Ervin többek között Rákay Philippel és a Megafonnal is összetűzésbe került már a hazai nyilvánosságban, valamint az ellenzéki oldal kapcsán korábban bejelentette: Márki-Zay Péter szekerét fogja tolni.

Mint az RTL weboldala tájékoztat, az első negyeddöntőn, 2023. október 29-én az alábbi, közéleti szempontból is említésre méltó sztárok szállhattak ringbe a továbbjutásért:

  • Férfi középsúly: Molnár Áron – Frohner Fecó
  • Férfi nehézsúly: Árpa Attila – Nagy Ervin

Az első negyeddöntő kapcsolódó eredményei az alábbiak

Molnár Áron kiütéssel győzött a férfi középsúly első negyeddöntőjében!

A színész győzelmét többek között Iványi Gábornak ajánlotta.

Árpa Attila kamikazeharcban ütötte merevre Nagy Ervint

A legjobban várt összecsapás a nehézsúly nyitómeccse volt; ezt az elmúlt két évtized alatt a szórakoztatóipar minden szegmenségben felbukkanó Árpa Attila és a közéleti semi-contacttól sem ódzkodó színész, Nagy Ervin vívtak. 

A két nehézsúlyú azonnal egymásnak csattant, mindenféle finomkodást, szurkálást, lábmunkát és védekezést sutba vágtak, és gyilkos erejű horgokat vagdostak egymás fejének. 

Az ilyen kompromisszummentes bunyó garantálja a gyors és esetleges KO-t, és ez most sem volt másképp: Árpa egyik ütésétől Nagy Ervin láthatóan megszédült, a mérkőzésvezető azonban nem számolt rá, így a tétován a köteleket néző színész szinte azonnal bekapott egy brutális balhorgot. 

Az összerogyó Nagyra aztán már megindult a rászámolás, de edzői a tömeges agysejtpusztulás (amennyi még Ervinnek megmaradt) megelőzése érdekében bedobták a törülközőt.


Ezek után Nagy Ervinnek nem tudjuk javasolni a full-contactot sem a politikai téren, sem pedig a ringbe.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések