A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Angliában a rendőrség 33 órára lezárt egy utat, mert az erdőben egy holttestet találtak, amelyről kiderült, hogy egy szexbaba


Az angol Warwickshire megyében a rendőrség több mint 24 órára lezárt egy erdei utat, miután egy helyi lakos bejelentette, hogy holttestet talált. A bokrok között talált valami olyasmit, ami egy nő karjának és lábának tűnt, amiről később kiderült, hogy egy használt felfújható szexbaba.


Erről ír az Express nevű brit lap.

A kiadvány szerint egy járókelő vette észre az út melletti bokrokban egy női kart és lábat. Azonnal hívta a rendőrséget, és elmondta, hogy egy halott nőt talált. A helyszínre érkező rendfenntartók útzárat állítottak fel, és 33 órára lezárták az utat.

A nyomozók lezárták a területet, és elkezdték keresni a lehetséges bűncselekmény bizonyítékait. A kriminalisták csak másnap érkeztek meg. Amikor végül úgy döntöttek, hogy megvizsgálják a "testet", kiderült, hogy egy régi és sérült, de élethű szexbabával van dolguk, amely akár 1500 fontot is érhet.

"Nagy megkönnyebbüléssel jelentjük, hogy a patológus megállapította, hogy a bokor alatt lévő láb és kéz valójában egy kidobott életnagyságú realisztikus babához tartozott" - mondta a megyei rendőrség szóvivője - írja a kiadvány.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések